Cum să îngrijești corect mâinile și unghiile. Mâinile noastre sunt expuse în mod constant la diferiți factori de mediu și, prin urmare, necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne sănătoase și frumoase. În acest articol, voi discuta câteva sfaturi importante pentru a vă păstra mâinile și unghiile într-o stare bună.

Unghiile

În primul rând, să vorbim despre unghii. Este important să evitați utilizarea tehnicilor moderne de geluire a unghiilor. Acestea pot distruge textura naturală a unghiilor și pot necesita luni de zile pentru a se reface complet. În plus, unghiile refăcute nu vor fi niciodată la fel de naturale. Dacă nu aveți timp sau resurse pentru a merge regulat la salonul de manichiură, este mai bine să vă păstrați unghiile naturale.

În schimb, puteți utiliza ulei de cuticule sau cremă pentru cuticule pentru a vă menține unghiile sănătoase și hidratate. Aceste produse vor ajuta la prevenirea uscăciunii și a striațiilor și vor face ca unghiile să arate mai bine. De asemenea, ele pot ajuta la menținerea sănătății generale a unghiilor și pot preveni apariția petelor albe.

Mâinile

În ceea ce privește îngrijirea mâinilor în ansamblu, este important să le spălați cu un săpun fin și apă călduță. Evitați săpunurile puternice, deoarece acestea pot usca pielea. După spălare, uscați-vă bine mâinile și aplicați o cremă sau loțiune hidratantă. Ideal ar fi să faceți acest lucru de cel puțin două ori pe zi.

De asemenea, puteți folosi o mască pentru mâini pentru a le menține hidratate și moi. Pur și simplu, luați două măști identice și puneți-le pe partea dorsală a mâinilor. Lăsați-le să acționeze cel puțin două ore, timp în care puteți viziona un film sau face alte activități relaxante. Această mască va ajuta la hidratarea și hrănirea mâinilor, menținându-le frumoase și tinere.

Îngrijirea adecvată a mâinilor și unghiilor

În concluzie, îngrijirea adecvată a mâinilor și unghiilor este esențială pentru a le menține sănătoase și frumoase. Evitați utilizarea tehnicilor moderne de geluire a unghiilor și optați pentru produse naturale, cum ar fi uleiul de cuticule sau crema pentru cuticule.

Spălați-vă mâinile cu un săpun fin și apă călduță, uscați-le bine și aplicați o cremă hidratantă. Nu uitați să aplicați o mască pentru mâini pentru a le menține hidratate și moi. Îngrijirea mâinilor nu ar trebui să fie neglijată, deoarece acestea reflectă modul în care îmbătrânim și arată grijă de sine. Prioritatea mea este sănătatea ta, așa că nu uitați să acordați atenție mâinilor dumneavoastră!


Sfaturile oferite de doamna Dr. Adina Alberts sunt:

  • Păstrați-vă naturalitatea unghiilor și evitați tehnica de geluire a unghiilor, deoarece poate distruge textura acestora.
  • Utilizați uleiul de cuticule sau crema de cuticule pentru a menține unghiile hidratate și sănătoase.
  • Uleiul de cuticule ajută la prevenirea apariției striațiilor și petelor albe pe unghii.
  • Sănătatea unghiilor reflectă sănătatea generală a organismului.
  • Îngrijiți pielea de pe fața dorsală a mâinii prin spălarea cu un săpun fin și apă călduță, urmată de aplicarea de cremă sau loțiune pentru mâini.
  • Aplicați cremă pe mâini cel puțin de două ori pe zi.
  • Utilizați măști pentru mâini cel puțin o dată pe săptămână pentru a menține pielea frumoasă și hidratată.
  • Acordați prioritate sănătății dumneavoastră.

Suport comenzi / ofertă online:
Email: contact@adinaalberts.ro, Telefon: +40 735 856 419

© 2024 adinaalberts.ro. Toate drepturile rezervate.