Beneficiile postului intermitent și plantele medicinale pentru scăderea colesterolului. Postul intermitent a câștigat popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor sale pentru sănătate. În acest articol, vom explora beneficiile postului intermitent și vom discuta despre plantele medicinale care pot ajuta la scăderea colesterolului.

Postul intermitent și curățarea organismului:

Postul intermitent, care implică perioade de timp în care nu se consumă alimente, poate avea efecte benefice asupra organismului. Un post de 24 până la 72 de ore poate fi considerat benefic din mai multe puncte de vedere. În timpul postului, organismul utilizează celulele stricate, alterate sau canceroase pentru a obține energia necesară supraviețuirii. Apoi, celulele grase din depozitele respective sunt consumate. După aceasta, organismul începe să utilizeze și celulele sănătoase, inclusiv cele musculare. Dacă postul depășește 48 de ore, procesele de curățare interioară sunt la capacitate maximă, iar beneficiile sunt incredibil de mari. Este important să nu se depășească 3 zile de post pentru a evita exagerările.

Cum să faci postul intermitent:

În timpul postului intermitent, este important să bei apă și ceaiuri de plante neîndulcite. Este recomandat să eviți sucurile de fructe și să consumi cafea fără zahăr sau cu lapte. Un aliment recomandat în timpul postului este borșul, care este plin de probiotice și poate fi hrănitor și răcoritor. De asemenea, borșul poate ajuta la menținerea colesterolului sub control. Există și alte plante medicinale care pot ajuta la scăderea colesterolului.

Plante medicinale pentru scăderea colesterolului:

Anghinarea este considerată cea mai importantă plantă pentru scăderea colesterolului. Aceasta poate fi consumată sub formă de ceai sau sub formă de capsule, mai ușor de administrat. Popădia este o altă plantă benefică pentru scăderea colesterolului și poate fi consumată sub formă de ceai sau sub formă de capsule. Ceaiul verde este, de asemenea, recomandat pentru scăderea colesterolului și are multe alte beneficii pentru sănătate. În plus, în alimentație, este important să înlocuiți grăsimile animale cu uleiuri vegetale, iar cel mai bun ulei este uleiul de măsline.

Concluzie:

Postul intermitent poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv curățarea organismului și scăderea colesterolului. Este important să începeți treptat și să nu vă simțiți descurajați dacă nu reușiți să faceți postul de la prima încercare. În timpul postului, puteți consuma apă, ceaiuri de plante neîndulcite și chiar borș. De asemenea, plantele medicinale precum anghinarea, popădia și ceaiul verde pot ajuta la scăderea colesterolului. Înlocuirea grăsimilor animale cu uleiuri vegetale, în special uleiul de măsline, este esențială pentru menținerea sănătății. Prioritatea ta ar trebui să fie întotdeauna sănătatea.


Sfaturile oferite de doamna Dr. Adina Alberts sunt următoarele:

 1. Postul intermitent este benefic pentru organism și ajută la curățarea acestuia.
 2. Postul intermitent utilizează celulele stricate, alterate și canceroase pentru a obține energie.
 3. După utilizarea celulelor stricate, urmează utilizarea celulelor grase din depozitele de grăsime.
 4. Dacă postul intermitent depășește 48 de ore, procesele de curățare interioară sunt la capacitate maximă.
 5. O perioadă de post de până la 72 de ore este considerată cea mai bună variantă.
 6. Este important să nu exagerăm și să nu depășim 3 zile de post.
 7. Postul intermitent poate fi realizat treptat și nu trebuie să fim anxioși dacă nu reușim din prima.
 8. În perioada de post, se poate bea apă, ceaiuri de plante neîndulcite și cafea fără zahăr.
 9. Se poate consuma și borș în perioada de post, deoarece este un aliment sănătos și plin de probiotice.
 10. Consumul de plante dedicate poate ajuta la scăderea și menținerea colesterolului în limite normale.
 11. Plantele medicinale precum anghinarea, popădia și ceaiul verde sunt benefice pentru scăderea colesterolului.
 12. Grăsimile animale trebuie înlocuite cu uleiuri vegetale, iar cel mai bun ulei este uleiul de măsline.

Suport comenzi / ofertă online:
Email: contact@adinaalberts.ro, Telefon: +40 735 856 419

© 2024 adinaalberts.ro. Toate drepturile rezervate.