
ALIMENTE BIO?! SAU NU…

Nici nu încape vorbă. Bineînțeles că bio! În ciuda tuturor îndoielilor care persistă în mintea multora dintre dumneavoastră, alimentele bio au proprietăți superioare și sunt lipsite de unele toxine, chiar dacă aceste toxine reprezintă doar o parte din toxinele cele mai nocive. Credeți-mă că știu ce spun!
Chiar dacă reușim să eliminăm din alimentația noastră și o mică parte dintre toxine, tot este un mega-plus. Ne-am crescut automat speranța de viață, ne-am crescut energia, sănătatea, tonusul, cheful de a trăi. Iar grija pentru copiii noștri și pentru familia noastră înseamnă și să alegi cele mai bune alimente pe care să le pui pe masă. Acesta este atributul nostru, al femeilor. Deci trebuie să ne informăm ca să nu greșim iremediabil.
Dragii mei, studiez etichetele și aleg oricând, de ori câte ori am ocazia, alimentele bio din magazine. Iar când merg în piață folosesc un aparat care îmi arată nivelul de nitrați și aleg legumele și fructele în funcție de ceea ce indică aparatul acesta, doar pe acelea care se încadrează în limitele normalului.
Și am mai descoperit un secret. Am achiziționat un aparat de apă Kangen. Am să vă vorbesc pe îndelete despre acest tip de apă într-o altă postare. Referitor la legumele și fructele pe care le cumpăr din comerț, dacă acestea stau în apă Kangen timp de o oră, toxinele ies în apă, într-o măsură importantă. Știu, poate vi se pare incredibil. Dar este adevărat și este uimitor. Puține lucruri m-au uimit în viața asta… Acesta a fost unul dintre ele. Parol… Pe măsurate… Revin pe larg, în curând, pe acest subiect.

Lasă un Comentariu