19 Jan Varsta minima pentru rinoplastie

Interventiile de rinoplastie se pot face si la varsta adolescentei, mai ales daca forma defectuoasa a nasului impiedica o dezvoltarea armonioasa a personalitatii adolescentului. Daca unul dintre parinti semneaza actele medicale si-si asuma riscurile atunci interventia poate fi efectuata. O mentiune trebuie totusi facuta, este posibil ca sa fie nevoie de o corectie ulterioara, la 20-22 de ani. Trebuiesc cantarite foarte bine lucrurile astfel incat decizia finala sa fie luata strict in beneficiul net al pacientului.

Chirurgia estetica a nasului este interventia chirurgicala de imbunatatire a formei nasului.

Prin aceasta tehnica pot fi modelate:

  • marimea nasului in contextul echilibrului facial;
  • latimea nasului;
  • profilul nasului, cu excrescente sau depresiuni ale piramidei nazale;
  • varful nasului;
  • dimensiunea narinelor;
  • asimetria nazala.

Aceste trasaturi sunt cauzate in general de ereditate sau de diversele traumatisme survenite la acest nivel. Celelalte structuri faciale in special o barbie mica, obraji lipsiti de volum sau lipsa de proeminenta a maxilarului inferior contribuie, de asemenea, la asimetria proportilor faciale.

promotie rinoplastie Care Zone

Proportiile ideale ale nasului respecta „fractia de aur”, astfel incat lungimea nasului trebuie sa fie o treime din lungimea intregii fete. Latimea nasului trebuie sa fie 2/3 din lungimea buzelor.Distanta dintre nas si buza superioara trebuie sa fie 1/3 din distanta dintre nas si barbie.

Unghiul dintre frunte si nas trebuie sa fie 115-130º. Unghiul dintre nas si buza superioara trebuie sa fie 90-100º la barba, si 100-110º la femei.

Suna acum
Locatie