19 Jan O zi din viata unui Director – Dr. Adina Alberts, Care Zone

Dr. Adina Alberts ii face pe oameni mai frumosi. La propriu. Haideti sa vedem impreuna cat e de frumoasa o zi din viata ei.

“Ma trezesc la 6 si un sfert, pentru ca la spital trebuie sa fiu la 7 si jumatate (la Spitalul de Urgenta, la Chirurgie Plastica). Micul meu dejun este copios, altfel nu-mi pot incepe ziua.

Ofer ingrijiri pacientilor in regim de ambulator, apoi urmeaza vizita de dimineata, raportul medicilor, ingrijirile oferite pacientilor internati. La ora 10 incepe programul operator.

Am tot felul de pacienti: de la accidente de munca sau casnice, cu degete sau maini taiate , partial sau complet, continuand cu muscaturi de animale “de la tantar pana la armasar”, cel mai frecvent caini, accidente rutiere, operatii care presupun repararea structurilor anatomice si functionale, ca vase, nervi, tendoane, oase etc. Ma concentrez in a reda pacientului functionalitatea maxima posibila pentru segmentul lezat, fara sa omit si aspectul estetic al acestuia.

[Ora 2 p.m.] “Pe la ora 2 plec de la spital si vin aici (sediul Care Zone – n.r.). Am program de la 4 dupa amiaza. Mi-am lasat doua ore libere, ca sa pot sa mananc un sandwich, sa mai dau niste telefoane importante, sa ma ocup de problemele administrative. Am ales sa-mi las aceasta perioada de timp libera si din cauza traficului. Nu vreau niciodata sa intarzii. Sunt terorizata de gandul ca am un client sau o consultatie aici la ora 4 si nu pot sa ajung.

Tratamentele care se fac aici nu necesita prezenta mea la fiecare sedinta, colaboratoarele mele sunt bine instruite sa ofere clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde. Oferim in prezent servicii de fotoepilare definitiva, tratare celulitei prin endermologie, tratarea ridurilor prin singura metoda complet naturala -BioSkinJetting-, dar oferim si tratamentul acestora cu toxina botulinica.. Oferim de asemenea tratamente de peeling chimic al fetei si corpului, precum si masaje si reflexoterapie.

Am pus la punct un program special de refacere a corpului dupa nastere, care imbina in mod armonios mai multe proceduri, ale caror efecte se potenteaza reciproc. Durata unui program complet este de 3 luni. Trebuie inceput la 2-4 luni dupa nastere.

Este suficienta doar o sedinta de evaluare, in cursul careia ofer noului client toate datele necesare pentru a incepe tratamentul. Doresc sa cunosc personal toti clientii, sa ma asigur ca primeste fiecare cea mai buna “ingrijire” pentru a beneficia de rezultate maxime. Pe parcursul celor cateva saptamani de tratament, am de asemenea cateva evaluari partiale, cu aceasta ocazie ajustez caracteristicile tratamentului.

Daca la prima sedinta de evaluare consider ca tratamentul cerut nu este cel adecvat pentru problema clientului meu, il sfatuiesc ce sa faca si pe ce cale sa o ia pentru a o rezolva. Nu am luat si nu voi lua niciodata banii clientilor fara sa fiu sigura de calitatea serviciilor pe care le ofer. Calitatea nu este un lux, este o necesitate.

[Ora 8 p.m.] Plec si eu acasa. Iau o cina extrem de usoara, un castron de supa sau un pahar mare de lapte cald sau doua trei mere, apoi ma asez la calculator unde am de raspuns la mesaje sau am alte materiale de studiat si aprofundat, inclusiv pentru spital. Pe la 11 ma asez in pat, caut postul TV cu cel mai plictisitor film si adorm in cateva minute.

Despre timp liber, mi-e destul de greu sa vorbesc. Ar fi week-end-ul, dar munca la spital isi cere tributul ei, pentru ca trebuie sa fac si garzi. Si pentru ca eu nu pot sa le fac in cursul saptamanii, le fac in week-end-uri. Si atunci fac garzi vineri, sambata si duminica. Garzile sunt de 24 de ore. Deci daca incep sambata dimineata la 8, o termin a doua zi, duminica, la 8 si dupa 24 de ore in care, uneori, nu dormi absolut deloc este dificil sa te mai ocupi de membrii familiei tale.

Lucrez la chirurgie plastica, partea reconstructiva a specialitatii, la spitalul Floreasca. Acolo am satisfactii de ordin profesional mai deosebite. Satisfactia aceea pe care o ai pentru faptul ca ai ajutat un om. Aici, la institut, am altfel de satisfactie. Aici simt ca ma relaxez.

Institutul l-am deschis in februarie a.c. Doua lucruri mi s-au parut importante: locatia si aparatura. Am facut multa “documentare” pentru a aduce in Romania aceasta aparatura, cea mai performanta in domeniu.

Suna acum
Locatie