Vrei sa faci o programare? Carezone iti pune la dispozitie un formular de contact sau numarul de telefon: 0754.338.757

Doctori

Dr. Adina Alberts

Medic Primar Chirurgie Plastica

Dr Adina Alberts a pus bazele clinicii de chirurgie estetica CareZone Medical. Dr Adina Alberts a pus bazele unui lacas al armoniei si frumusetii corpului uman.

A studiat toate tratamentele pe care le practica si este convinsa de eficacitatea lor. Este convinsa ca numai oferind tratamente cu rezultate dovedite pe plan international va reusi sa aduca satisfactie pacientilor pe termen lung.

Dr Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in 1996. A lucrat sub indrumarea Profesor Dr Ioan Lascar 9 ani, in Spitalul Clinic de Urgenta “Floreasca” din Bucuresti.

Dr Alberts participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane, interne si internationale, dorind sa fie la curent cu ultimele descoperiri in domeniul ei de activitate.

In perioada ianuarie – martie 2005 a fost acceptata sa lucreze cu un renumit chirurg estetician din San Francisco, dr Bryant Toth, plasticianul care este autorul facelifting-ului lui Berlusconi, expremierul Italiei.

De curand s-a intors de la un stagiu de pregatire cu profesorul Giovanni Botti, din Salo, Italia, unde s-a perfectionat in tehnici de lifting centrofacial.

Suna acum
Locatie